Konsulenttjenester innen søm og interiør

Vi kommer gjerne på hjemmebesøk eller befaring til deg, for å hjelpe til med måltaking eller de vanskelig avgjørelsene. Vi bistår deg med gode råd og inspirasjon til solskjerming, interiørsøm, gardiner og mye mer. 

Montering av gardiner eller solskjerming

Vi har øye for detaljer og kommer til deg for å bistå med levering og montering av alt innen solskjerming og gardiner. Dette sikrer en nøyaktig og riktig montering.

Kjøp din nye symaskin hos oss

Duetten har mange års erfaring med symaskiner. Vi er forhandlere av Janome symaskiner og har flere modeller utstilt i vår butikk. Kom innom butikken på Stjørdal og se vårt utvalg av symaskiner. Sammen finner vi en symaskin som passer dine ønsker og behov. 

Skreddersydde interiørartikler

Tilsammen har vi over 50 års erfaring innen søm- og interiørfag. I vår butikk på Stjørdal får du kjøpt skreddersydde gardiner og interiørartikler. Vi hjelper deg med å trekke om mindre møbelartikler som puter, spisestoler, krakker osv.

Vi har et stort utvalg av møbelstoff i butikken som du kan velge i.

Service og reparasjon av symaskiner

Vi har mange års erfaring med symaskiner og tilbyr service, vedlikehold og reparasjon av en rekke symaskiner. Duetten har ledende ekspertise på symaskiner på Stjørdal. 

ÅPNINGSTIDER

Man-Fre 10:00-19:00

Lør 10:00-16:00

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle